#سابله_کنجدی😍👇
آرد سفید قنادی ۳۰۰گرم(معادل ۲پیمانه)🌸
روغن جامد صاف قنادی یا روغن جامد صاف خونگی یا مخلوط کره ومارگارین ۲۰۰گرم🌸
پودر قند الک شده ۱۴۰گرم(معادل ۱پیمانه ) 🌸
کنجد برشته شده ۱۴۰گرم(معادل ۱پیمانه )🌸
زرده ی تخم مرغ ۲عدد🌸
پودر هل یا وانیل ۱قاشق چایخوری 🌸
ابتدا کنجد رو درتابه ریخته تاکمی برشته بشه.هممیتونید از کنجد قهوه ای وهم سفید استفاده کنید .من برای زیبایی شیرینی از قهوه ای استفاده کردم.
روغن جامد رو با حرارت خیلی ملایم ذوب کنید وکنار بگذارین تا کمی خنک بشه.نباید داغ باشه.ولرم رو به خنک .روغن نباید سفت بشه.بعد پودر قند وزرده های تخم مرغ وهل را اضافه کرده وبا همزن دستی درحدی که مواد باهم مخلوط بشن هم بزنید.حالا کنجد رو اضافه وکمی هم بزنید(میتونید دوسوم از مقدار کنجد رو اضافه کنید وبعد رد کردن مواد از چرخ گوشت ۱سوم باقی مونده رو اضافه کنید تاظاهر شیرینی قشنگتر بشه.ولی من همه رو یکجا ریختم وچرخ کردم).دراین مرحله باید کمکم آرد رو اضافه وبا مواد مخلوط کنید.خمیر منسجم نیست وپودر یه که باید یکی دو بار از چرخ گوشت حتما رد کنید. خمیر به دست اومده کمی سفته .من کمی روغن جامد ذوب شده درحدی که از اون حالت سفتی وخشکی دربیاد بهش اضافه کردم وبا سر انگشتان ورز دادم تالطیفتر بشه.حواستون باشه زیادی روغن نزنید.این خمیر نیازی به استراحت نداره.خمیر رو بین دوکیسه فریزر به ضخامت نیم تایک سانت باز کنید وکاتر رو ابتدا درآرد سفید بزنید وبعد خمیر رو قالب بزنید.پلاستیک زیری رو با دست کمی بلند کنید وشیرینی قالب خورده رو به آرومی بردارین ودر سینی بچینید.من وسط شیرینی شکلات چیپسی نسوز گذاشتم.توی سینی کاغذ روغنی پهن کنید ولی نیازی به چرب کردن نداره.ودر فر یک که از قبل ۲۰دقیقه گرم شده بادرجه ۱۷۰طبقه وسط به مدت ۱۵تا ۳۰دقیقه قرار بدین.البته بستگی به حرارت فر داره پس خودتون چک کنید.شیرینی زیرش طلایی میشه ورنگ میگیره وبافتش کاملا ترد وخوشمزس.بیرون شیرینی کمی نرمه که بعد خنک شدن درست میشه.درظرف دردار وجای خنک نگهداری کنید.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید.اگه مفید بود برای سلامتی وفرج امام زمان(عج)دعا کنید🤲لطفا یه فاتحه هم نثار روح پدر عزیزم بخونید🙏
مامان صبا 💞
@sofrebanovanbeheshti