صبا صادقی 👇 شیرسرد۳ل/ پودر کاکائو ۳غ/ شکر نصف لیوان/ نمک کمی/ نشاسته ذرت۳ق غذاخوری پر/ کره نرم۱ق غذاخوری/ وانیل کمی/ بیسکویت پتی بور وانیلی یک بسته کوچک همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده به جز وانیل و کره بعد شیر را کم کم ریخته و همزده تا صاف و یکدست شود و گلوله ای دیده نشودبعد روی حرارت ملایم مدام همزده تا به غلظت فرنی برسدبعد حرارت را خاموش کره و وانیل را اضافه و مخلوط کرده یکدست شود کف ظرف مورد نظر یه ردیف بیسکویت گذاشته و کمی از مواد پودینگ را داغ ریخته ،من این کار را دو تا سه مرحله انجام دادم بعد گذاشتم کمی از حرارت افتاد در یخچال قرار دادم تا کمی سفت شود بعد رویش را به دلخواه تزیین کرده تو دستوراین پودینگ بیسکویت نیست من به سلیقه و دلخواه لابه لا بیسکویت گذاشتم شما میتوانید از بیسکویت استفاده نکنید فقط پودینگ ساده باشه😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti