👇 غذا برای ۴ نفر. مقداری جوجه کباب از افطارشبهای آخرماه رمضون مونده بود که ریش کرده و فریز کرده بودم حدود نصف پلاستیک فریزر. دو عدد سیب زمینی متوسط رو نگینی خورد و سرخ کردم گوشتهای ریز شده رو اضافه حدود دو الی سه قاشق غذاخوری شوید خشک + زرد چوبه برای رنگش+ نمک و فلفل به میزان لازم هم اضافه کردم همه رو باهم تفت و شعله رو خاموش کردم. در حین پخت این مواد حدود سه پیمانه برنج با اب گذاشته بودم جهت دمی. آبش که تقریبا خشک شد و مواد میانی هم آماده شد. همه رو داخل همون قابلمه ای برنج ها میجوشید و آبش کشیده شده بود ، مخلوط و کاملا با برنج ها قاطی کردم. و دم گذاشتم. داخل دیگچه ی مسی پختم. به همین خاطر برنج های زیرین، خوب برشته شده بود. ما بهش میگیم برنج ته دیگی. ترد و خوشمزه😋 در کنار ترشی و سبزی نوش جان کنین😇 @sofrebanovanbeheshti