👇 اول مرغها رو تمیز کردم وشستم وخشک کردم بعد همه جاشو با نمک دریا خوب نمک مالیدم وپیاز فلفل دلمه زعفران زردچوبه سس مایونز و ابلیمو زدم زیر پوست مرغ وهمه جاهاشو خوب با پیاز پوشوندم درشو بستم ۱ روز استراحت دادم فرداش درآوردم پیازاشو گرفتم برای توی شکمش پیاز سرخ کردم جعفری وگشنیز سرخ کردم دونه انار الو وگردو بعد از روی گاز برداشتم و شکم مرغ رو پر کردم ودوختم وتوی فر ۱۷۰ به مدت ۳ ساعت پختم البته درحین پخت هم زعفرون وکره زدم @sofrebanovanbeheshti