👇 مشخصات پایه گردون خوب چیه ؟ 👇 صفحه گردون همون طور که از اسمش مشخصه کیک یا شیرینی روی صفحه چرخان قرار می دهند و با چرخش صفحه کیک به حرکت در می آید. شما به کمک این وسیله می توانید تمام قسمت های کیک و شیرینی را به طور یک نواخت خامه کشی کنید. این وسیله به راحتی و با سرعت بالا به چرخش در می آید. قبل از خرید محصول آن را به وسیله دست بچرخانید، اگر به راحتی چرخید که چه بهتر اگر به سختی به چرخش در آمد و خیلی سریع توقف کرد، بهتر است نخرید✋ بهترین مدل این دستگاه نمونه ای است که با یک چرخش ساده با سرعت و روان چند دقیقه چرخش کند. اگر صفحه مورد نظر شما به خوبی چرخش نکند هنگام کار شما را با مشکل مواجه می کند. اگر صفحه فلزی دارید تا حد امکان این وسیله را شستشو ندهید❌، شما با یک دستمال کاغذی هم می توانید آن را تمیز کنید. در صورت لزوم آن را با دست شستشو دهید. هر چند وقت یک بار قسمتی که متحرک است، یعنی بین صفحه و پایه آن را روغن کاری کنید. این کار سرعت چرخش صفحه را بهبود می بخشد. صفحه را در مکانی قرار دهید که امکان افتادن آن کمتر است، در صورتی که صفحه چرخان با زمین برخورد کند در چرخش آن اختلال ایجاد شده و از بالانس خارج می شود. این وسیله را تا حد امکان در مکان های مرطوب نگهداری نکنید، زیرا قسمت های فلزی آن مثل بلبرینگ زنگ زده و به مرور باعث تسهیل در چرخش صفحه می شود @sofrebanovanbeheshti