با مغز سیب و دارچین😋 آرد تقریبا۲۵۰گرم / مایه خمیر۱ ق مرباخوری یا۴گرم/ شیرولرم۹۰میلی لیتر(من بجاش آب ریختم) نمک کمی/ شکر ۳۵گرم یا۳غ/ روغن مایع۳۰میلی لیتر یا۲غ/ شکر۱ق غذاخوری/ تخم مرغ۱عدد/ وانیل کمی/ موادمیانی👇 کره ۳۵گ یا۳غ/ سیب نگینی شده با پوست یا پوره۲عدد یا بیشتر/(من تفاله آب سیب ریختم) دارچین۱/۲مرباخوری/ شکر قهوه ای۲۰گ یا۱غ(من ۲ق زدم چون سیبم یکم ترش بود) همه مواد رو با هم‌مخلوط و بعد روی حرارت ۷دقیقه تفت میدهیم رومال تخم مرغ که من از مخلوط شیر و زعفران فقط استفاده کردم /کنجد ۱غ شکر را با شیر و مایه خمیر مخلوط کرده ۵ دقیقه گذاشته تا فعال شود در ظرفی نمک.وانیل.ما بقی شکر.تخم مرغ.روغن.مایه خمیر عمل اومده را ریخته همزده بعد آرد را کم کم ریخته تا خمیر به دست نچسبد۱۰دقیقه ورز داده و به ۸قسمت کرده بعد۱۰تا۱۵ دقیقه استراحت داده بعد هر چانه را بشکل بیضی باریک و کشیده پهن کرده و از مخلوط مواد میانی کمی گذاشته و دو لبه خمیر را بهم‌چسبانده به سمت بالا کمی با دست آن را پهن کرده بعد درز خمیر به سمت رو باشد خمیر را از وسط تا کرده کمی با وردنه رویش کشید تا کمی پهن شود بعد با قیچی از هر طرف سه تا برش عمیق زده تا به شکل گل در آید ودر سینی که کاغذ دارد با فاصله گذاشته دوباره۱۰دقیقه استراحت کرده و رومال زده کنجد پاشیده در فر از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده با درجه ۱۷۰یا۳۴۰ به مدت ۱۳تا۱۵ دقیقه میگذاریم البته درجه فرها متفاوته باید مدام‌چک شود بعد چند دقیقه گریل را روشن کرده در فر از همان موقع روشن کردن ظرف آب گذاشته شود   @sofrebanovanbeheshti