#حلوای_زنجفیلی👇
ارد۲۵۰گرم
پودر قند۲۰۰گرم
بادام یا گردوی پودر شده۸۵گرم
زنجفیل۲قاشق سوپخوری
کره یا مخلوط کره و روغن جامد۱۳۰گرم
هل نرم سابیده شده۲قاشق سوپخوری
ابتدا آرد را روی حرارت کم به خوبی تفت میدیم طوری که بوی خامیش بره اما تغییر رنگ نده( نکته ی مهم این حلوا همین تفت دادنه)، بعد آرد رو الک میکنیم و دوباره به قابلمه برمیگردونیم و کره یا روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم وتفت میدیم از روی حرارت برمیداریم و وقتی خنک شد هل وزنجفیل رو روش الک میکنیم ( آرد بایدنسبتا خنک شده باشه وگرنه نهایتا بافت خوب وپوکی بهمون نمیده )
بعد بادام یا گردو رو اضافه میکنیم و بعد پودر قند رو روش الک میکنیم.
و خوب مخلوط میکنیم.
حلوای بدست آمده پودری است وباید کاملا فشرده شود.
برای سرو میتونید توی سینی فشرده ش کنید و بعد قالب بزنید یا برش
میتونید تو قالب سیلیکونی طرح بدید و یا مثل من با اسکوپ قالب بزنید.
بعد داخل یخچال بگذارید تا خوب خودشو بگیره.
میشه با پسته هم درست کرد
در اون صورت همین اندازه ی بادام یا گردو از خلال پسته استفاده کنید زنجفیل هم حذف کنید.
نوش جون.
@sofrebanovanbeheshti