مینی کیک با دستور زیر که من به جای پودرکاکائو دو تا ق غذاخوری آرداضافه کردم. مواد مورد نیاز مینی کیک شکلاتی آرد همه منظوره (۴۳ گرم) – ۱/۳ پیمانه شکر دانه ریز (۱۰۰ گرم) – ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو شیرین نشده (۱۳ گرم) – ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر (۲ گرم) – ۱/۲ قاشق چایخوری روغن مایع (۵۶ گرم) – ۱/۴ پیمانه سفیده تخم مرغ (۳۰ گرم) – ۱ عدد باترمیلک یا شیر پرچرب، دمای اتاق (۵۸ گرم) – ۱/۴ پیمانه وانیل (۲ گرم) – ۱/۲ قاشق چایخوری طرز تهیه مینی کیک شکلاتی قالب ۱۵ سانت ۱. فر را از ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. ۲. کف یک قالب ۱۵ سانتی متری گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید. ۳. در یک کاسه متوسط آرد، پودر کاکائو، شکر، وانیل و بکینگ پودر ریخته و با لیسک یا همزن دستی به خوبی مخلوط کنید. ۴. روغن مایع و سفیده تخم مرغ را به کاسه بالا اضافه کرده و با سرعت کند همزن برقی به مدت ۲ دقیقه بزنید تا یک خمیر غلیظ ایجاد شود. **می توانید تخم مرغ را کامل در این مرحله اضافه کنید. ۵. باترمیلک یا شیر پرچرب را اضافه کرده و با همزن به مدت ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن بزنید(بیش از حد نزنید). ۶.مایه کیک را در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه بپزید، سپس کیک را از فر خارج کنید. ۷. کیک را برای ۱۰ دقیقه کنار گذاشته، سپس از قالب خارج کرده و از ارتفاع کیک را به دو نیم تقسیم کنید و با کاتر از هر برش کیک دو دایره برش بزنید   @sofrebanovanbeheshti