🍟 یکی از مهم ترین دلایلی که سیب زمینی های بیرونی خشک و کرانچی🍟 می شوند همین حرارت بالای روغن و سرخ کردن دو دو نوبت می باشد. دستور یه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی رو میتونید اینجا ببینید🔰 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/58654 پس از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند آنها را مجددا داخل توری فلزی میریزیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس رو روش میریزید و سرو می کنیم🍟😋 👇 دیدید تو رستوران ها روی سیب زمینی هاشون یه ادویه خاص میریختن که خیـــــــلے خوشمزه است 😉🤩🤗 اگه دوست داری اینم دستورشه😉👇 طرز تهیه : پودر جعفری خشک: یک قاشق غذاخوری  پودر شوید خشک: دو قاشق چایخوری پودر سیر: یک قاشق چایخوری پودر پیاز: یک قاشق چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری پودر پاپریکا : یک چهارم قاشق غذاخوری همه رو باهم مخلوط کنید 👌   حالا یه کوچولو شاید فرق کنه ولی ۹۰درصد طعم همونا رو میده😋😋 ان شاء الله درست کنید و لذت ببرید و صلوات برای فرج آقامون بفرستید😍 شمیم مهر @sofrebanovanbeheshti