#سیب_زمینی_سرخ_کرده_رستورانی🍟
یکی از مهم ترین دلایلی که سیب زمینی های بیرونی خشک و کرانچی🍟 می شوند همین حرارت بالای روغن و سرخ کردن دو دو نوبت می باشد.
دستور یه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی رو میتونید اینجا ببینید🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/58654
پس از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند آنها را مجددا داخل توری فلزی میریزیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس
#ادویه_رَنچ رو روش میریزید و سرو می کنیم🍟😋
#ادویه_رنچ👇
دیدید تو رستوران ها روی سیب زمینی هاشون یه ادویه خاص میریختن که خیـــــــلے خوشمزه است 😉🤩🤗
اگه دوست داری اینم دستورشه😉👇
طرز تهیه
#ادویه_رَنْچ:
پودر جعفری خشک: یک قاشق غذاخوری
پودر شوید خشک: دو قاشق چایخوری
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا : یک چهارم قاشق غذاخوری
همه رو باهم مخلوط کنید 👌
حالا یه کوچولو شاید فرق کنه ولی ۹۰درصد طعم همونا رو میده😋😋
ان شاء الله درست کنید و لذت ببرید و صلوات برای فرج آقامون بفرستید😍
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti