خمیر جادویی برای انواع نان شکم پر پیتزا و پیراشکی شیر یا آب ولرم ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۶ ق غذاخوری پودر خمیر مایه ۲ ق مرباخوری شکر ۱ ق غذاخوری نمک ۱ ق مرباخوری آرد الک شده ۳ پیمانه ابتدا شیر ولرم جوری که دست نسوزه با شکر وخمیرمایه مخلوط کنین درب بگذارین عمل بیاد حدود ۶ دقیقه نشانه عمل آمدن اینه که خمیر مایه پف میکنه تا وقتی اون عمل میاد تو ظرف دیگه روغن و تخم مرغ ونمک مخلوط میکنیم بعد خمیرمایه رو به مخلوط روغن اضافه میکنیم ولی هم نمیزنیم بعد کم کم آرد اضافه میکنیم و آروم ورز میدیم خمیر وقتی آماده است که بدست نچسبه پس ظرف آرد کنارتون باشه چون علاوه براون سه پیمانه بازم لازم میشه فقط آرد اضافه رو کم کم بریزین چون آرد زیاد باعث میشه خمیر سفت بشه بعد که خمیر آماده شد کف ظرف یکم آردپاشی میکنیم وخمیر میگذاریم داخلش روشم پلاستیک فریزر میکشیم میگذاریم جای گرم تا خمیر پف کنه و آماده طبخ بشه من با یه پارچه کاملاً دور تا دور ظرف میپوشونم که الان که هوا سرد شده کاملاً محیطش گرم باشه بعد از ۱ساعت و نیم خمیر پف میکنه پف خمیر با دست میگیرین و استفاده میکنین فقط سطح کار یکم آردپاشی بشه که خمیر نچسبه بعد ازاینکه مثل قطاب پیچیدیم دروغن فراوان و داغ سرخ میکنیم برای پیراشکی هم همون مواد سس ماکارونی البته خشک تر استفاده کردم نوش جان 🆔 @sofrebanovanbeheshti