#خورش_فسنجان (برای ۵ ،۶ نفر)👇 ۳۵۰ گرم مغزگردو و بادوم آسیاب شده دوتا سینه مرغ درشت ۸ ق رب انار ملس نمک ابتدا مرغ رو جوشونده و آبشو خالی میکنیم بعد مرغها رو شسته با آب و مغز گردو و بادوم میگذاریم به جوش بیاد . بعد رب انارو با کمی از آب مرغ مخلوط کرده و سپس رب انار رو به مرغ اضافه کرده و حرارت رو کم میکنیم تا سر نره . میگذاریم خوب بپزه و جا بیفته و در اخر کمی نمک میریزیم . ما فسنجون ملس دوست داریم و شکر نمیزنیم😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti