#خورش_فسنجان
(برای ۵ ،۶ نفر)👇
۳۵۰ گرم مغزگردو و بادوم آسیاب شده
دوتا سینه مرغ درشت
۸ ق رب انار ملس
نمک
ابتدا مرغ رو جوشونده و آبشو خالی میکنیم بعد مرغها رو شسته با آب و مغز گردو و بادوم میگذاریم به جوش بیاد .
بعد رب انارو با کمی از آب مرغ مخلوط کرده و سپس رب انار رو به مرغ اضافه کرده و حرارت رو کم میکنیم تا سر نره . میگذاریم خوب بپزه و جا بیفته و در اخر کمی نمک میریزیم .
ما فسنجون ملس دوست داریم و شکر نمیزنیم😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti