🍕 پخت در توستر خمیر جادویی رو داخل سینی پهن کردم چنگالی کردم چند حبه سیر و دوتا گوجه رنده شده رو تفت دادم بهش دوتا قاشق سس کچاب و پودر پاپریکا و فلفل و زنجبیل و زردچوبه اضافه کردم. سس رو روی خمیر پهن کردم. یک وعده گوشت خورشتی رو با نصف سینه مرغ همراه پیاز وسیر و برگ بو و ادویه و چوب دارچین پختم و از استخوان جدا کردم. ۱. خمیر پهن شد ۲. سس ریختم ۳. پنیر ریختم ۴. گوشت رو اضافه کردم. ۵. فلفل دلمه و ذرت ریختم ۶. قارچ میچینیم. گذاشتم تو توستر ۲۰۰ درجه بالا و پایین با فن روشن ۴۰ دقیقه بعد درش اوردم و پنیر روش ریختم و مجدد گذاشتم تو توستر. گوشت خورشتی از گوشت چرخ کرده خوشمزه تر میشه😋😋   @sofrebanovanbeheshti