#کیک_شیره_انگور
مواد لازم
تخم مرغ☚ ۲ عدد
شیر☚ ۱ پیمانه
روغن مایع ☚¼ پیمانه
شیره انگور☚ ۱ پیمانه
بکینگ پودر☚ ۱ قاشق غذاخوری
دارچین ☚۲ قاشق چایخوری
آرد ☚۲پیمانه
وانیل☚ نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ ها را به همراه وانیل داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی مواد را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان کشدار و رنگ شان کرمی شود.حالا شیره انگور را به کاسه اضافه کرده و مواد را در حدی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه شیر و روغن را به ترتیب به کاسه اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه یا یک دقیقه مخلوط می کنیم.در این مرحله دارچین را به ترکیب آرد اضافه و مخلوط می کنیم، سپس ترکیب آرد را در دو تا سه مرحله به مواد درون کاسه اضافه کرده و با لیسک مواد را از یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک کاملا یکدست شود.حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی موجود در مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰درجه قرار داده و اجازه می دهیم کیک به طور کامل بپزد.نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.
نوش جان❤
@sofrebanovanbeheshti