حلوای_زعفرانی
موادلازم : برای شربت (آب۳پیمانه ، شکر ۲پیمانه ، گلاب نصف پیمانه زعفران دم کشیده۶ق غ )
برای حلوا( آرد ۲پیمانه ، کره ۲ق غ ، روغن یک پیمانه)
روش تهیه: ابتدا آب و شکر را در یک قابلمه جدا میریزیم و روی گاز باشعله کم قرار میدهیم تا فقط شکر هَل شود و نجوشد بعد که شکر هَل شد بهش گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.
بعد دریک قابلمه بزرگ تر آرد را تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته بشه و رنگش تغییر کنه و بوی آرد پخش بشه (نکته:اگر در این مرحله زمان تفت دادن طولانی تر بشه رنگ ارد تیره میشه و حلوای سیاه میتونین درست کنین البته باید شعله گاز کم باشه و سرعت هم زدن تان هم زیاد تا آرد نسوزه و حلوا تلخ نشه) چون حلوای ما زعفرانی است فقط در حد تغییر رنگ تفت دادم و بعد که آرد داغ است الک میکنیم تا گلوله های سفت شده ازش جدا بشن و ارد سبک بشه دوباره روی حرارت قرار میدیم و روغن و کره را اضافه میکنیم ده دقیقه باید تفت بدیم(نکته: به محض اینکه روغن را اضافه میکنیم آرد شل میشه نترسید و به هم زدن ادامه بدید چون بعد هینکه شربت را اضافه میکنیم سریع از شل بودن در میاد) بعد شربت را ملاقه به ملاقه اضافه و هم زمان هم میزنیم در اینجا باید سرعتتون زیاد باشه بعد که حلوا خودشو جمع کرد آماده است و میشه در ظرف مورد نظر سِرو کرد عزیزان توجه بفرمایید که این حلوا را میشه قیف رد و هر شکلی که دوست دارید فرم دهید
*نوش جان*
@sofrebanovanbeheshti