#مربای_انجیر
#مربا_انجیر
تقریبا ۱کیلو و۸۰۰گرم انجیر پوست گرفته داشتم ۱کیلو و ۵۰۰گرم شکر ریختم روش و گذاشتم یخچال بمدت چند ساعت تاکاملا آب بندازه بعد بارگذاشتم وقتی جوش اومد حرارت رو متوسط کردم تابپزه وبه قوام دلخواه برسه تقریبا یک ساعت زمان میبره شایدم بیشتر 😉 آخرپخت یک قاشق غذاخوری آبلیمو زدم و یه قاشق هم گلاب(دلخواه)و تمام✅
بعد ازخنک شدن بریزید تو شیشه
وبعد هم نوش جان😋😋😋
🔴اگه عجله دارین می تونین یک استکان آب بریزین و همون موقع باربزارین
🔴بسته به میزان شیرینی انجیر میتونین مقدارشکر رو کم یا زیاد کنید
مامان علی و فاطمه و زینب دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti