داغ داغ 😋 مواد لازم🥧👇 ۳ عدد تخم مرغ ۲ پیمانه ارد سفید قنادی ۱ پیمانه شکر ۳ قاشق غذا خوری ماست دوسوم پیمانه روغن یک چهارم پیمانه گلاب یک قاشق غذا خوری عسل یا شربت بار نصف قاشق مربا خوری وانیل یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر تخم مرغ و شکر رو وانیل رو انقدر با همزن دستی بزنین تا کرم رنگ بشه . بقیه مواد رو اضافه کنید و در اخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم . من مواد رو داخل قیف ریختم و داخل کپسولها رو سرخالی پر کردم . با این مواد تقریبا ۲۰ تا کیک یزدی دارید کیکها رو بذارید تو فری که نیم ساعت قبل، با دمای ۲۲۰ درجه کاااملا داغ شده ۱۰ دقیقه بپزه تا گنبدی بشه و بعد ۱۰ دقیقه، درجه فر رو به ۱۸۰ تغییر بدین و اجازه بدین ۱۰ دقیقه دیگه بپزه مغزپخت بشه. تو این فاصله در فر رو اصصلا باز نکنید. بچه ها داغ بودن فر برا گنبدی شدن کیک مهمه اگر فرتون تا ۲۰۰ بیشتر داغ نمیشه بذارید یه ربع با همین دما بپزه و ۱۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه. * نکته : من به موادم هل آسیاب شده و زعفران هم زدم. این موارد قابل حذف هستن☺️   @sofrebanovanbeheshti