👇 مواد لازم شیر: دو سوم لیوان تخم مرغ:۱ عدد آرد:۳لیوان(برای من از سه لیوان، ۲ قاشق بیشتر شد) بیکینگ پودر:۱ ق چایخوری وانیل:کمی شکر:۱لیوان سرخالی گلاب: به دلخواه روغن: یک سوم لیوان‌ شیر،شکر،تخم مرغ، وانیل،گلاب و روغن رو مخلوط میکنم باهم، و با همزن دستی می‌زنیم آرد و بیکینگ پودر رو کم کم الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم، تا خمیر یکدستی بشه که به دست نچسبه، بعد از اینکه خمیر رو ورز دادیم، به دوقسمت مساوی تقسیم میکنیم،و به یک قسمت ۳ ق غ پودر کاکائو اضافه میکنیم،و دوباره ورز میدیم، حالا خمیر سفید رو با وردنه باز میکنیم، خمیر کاکائویی رو هم به همون اندازه باز میکنیم و روی خمیر سفید قرار میدیم، هرچی قطر خمیر نازک تر باشه بهتره، دوتا خمیر رو که روی هم قرار دادیم چندبار با وردنه باز میکنیم، در نهایت رول میکنیم، و با چاقو تیز برش های نازک میزنیم،و داخل روغن سرخ میکنیم پ ن: قطر خمیر باید کم باشه پ ن: خمیر نیاز به استراحت نداره پ ن: برش ها باید نازک باشه @sofrebanovanbeheshti