#فتیر محلی
خیلی خوشمزه و پر طرفداره
آرد ۴کیلو ریختم حدود نیم کیلو دم دستم داشتم که اگه شل بود کم کم الک کنم حدود ۳لیوان دیگه برد
شیر ۲ونیم کیلو
روغن ۱لیتری
شکر ۱۳۰۰ من ریختم شیرینیش خوب بود بستگی به خودمون داره شیرین دوست داریم یا کم شیرین من از شکر قهوه ای استفاده کردم
سیاه دانه دلخواه
بکینگ پودر ۳ق غ
وانیل هم ۱ یا ۲ ق بزنید جهت عطرش
زرد چوبه بستگی به زرد چوبه داره یکی بیشتر رنگ میده یکی کم دلخواه تا زرد بشه
آرد وبکینگ پودر رو داخل ظرف بزرگ من تشت خوب الک کردم بعد شیر ولرم رو خوب باشکر مخلوط کردم تا شکر حل بشه ریختم داخل رو غن و زرد چوبه مخلوط گذاشتم یکم گرم بشه البته یکم روغن داغ کردم زرد چوبه ریختم خنک که شد ریختم داخلش مابقی موادم اضافه کردم و ورز دادم حسابی تا خمیر یکدست و لطیف بشه پلاستیک کشیدم روش دوتا پتو کوچیک هم گزاشتم روش بخاری روی شمعک گذاشتم گوشه بخاری گزاشتم چون جاش باید گرم باشه که خوب حجمش زیاد بشه دوبرابر میشه دراین موقع بردارید کوچولو روشو باز کنید که سرد نشه خشکه بزنه چونه بگیرید و بگذارید داخل یه سفره روشم باز ببندید ۱۰دقیقه استراحت دونه دونه پهن کنید و بگذارید داخل تنور
رومال هم یه تخم مرغ و کمی زعفران و یه ذره شیر یا ماست مخلوط کنید بزنید
تزینش خرفه وکنجد من ریختم وسلام امیدوارم درست کنید و لذت ببرید نوش جان 😁😁
برای من ۴۵تا شد این که تو عکس گذاشتم
من چونه هایی که برای فتیر گرفته بودم دوتا ۷تا دونه جا شد در غیر این ۳تا بیشتر جا نمیگرفت داخل تنور ولی نسبت به بیرونیا فتیرم یکم کوچیکه
@sofrebanovanbeheshti