#آموزش_آنلاین
#چیز_کیک_ژاپنی
🔴اگر قالب و به زمین نزنید (آرام نه محکم)بعد پخت به علت وجود حباب هایی که داخش وجود داشت اول خوب پف میکنه ولی بعد از پخت و هنگام خنک شدن اون قسمت ها خیلی فرو میره
🔴درجه گرمای فر بستگی به فرتون داره و قلق فرتون این دمایی که گفتم برای فرهای برقیه .فر من گازیه و قلق و درجه حرارت فر که باهاش کار میکنم و میدونم ۲۰دقیقه اول و گزاشتم روی۱۸۰درجه وبعد گزاشتم روی دمای۱۶۰درجه به مدت یک ساعت
🔴حتما كف قالب تون كاغذ روغنى بندازيد اگر از قالب کمربندی استفاده میکنید علاوه بر کاغذ روغنی حتما دور قالبتون رو فویل بپیچید تا آبجوش وارد قالبتون نشه
🔴همه کیک هارو برا اینکه ببینیم کامل پخته شده یا نه با یه سیخ چوبی تست میکنیم ولی چیز ها رو نمیشه به این روش تست کرد .وقتی سطح کیکتون طلایی رنگ شد یعنی آمادست حالا چرا نمیشه با سیخ تست کردچون بافت چیز کیک خیلی نرم حتی بعد تایم پخت قالب و تکون بدین میبنین که کیکتون میلرزه ولی نگران نباشین پخته شده
🔴بعد پخت اجازه میدیم چیز کیک در فر که کمی درش باز گزاشتیم خنک بشه بعد پخت یکم از پفش میخوابه نه زیاد
🔴قبل از خارج كردن با چاقو كيك رو از ديوارهاش جدا كنيد و به آرامی از قالب خارج میکنیم.
🔴این چیز کیک خیلی راحته فقط قسمت دمای فرِ که اونم گفتم باید قلق فرتون دستتون باشه
🔴دفعه اول ممکنه که خراب کنین اونم مراحل آماده سازیشو که راحته و قلق خاصی نداره اگرم خراب بشه فقط و فقط مرحله پختش در فر هست که اونم با تجربه ای که از پخت اول بدست میارید سری دوم و سری های بعد کامل دستتون میاد.
@sofrebanovanbeheshti