#پاستا_چیکن_آلفردو
اینمـ مواد لازم واسه ۲نفر:
ماکارونی فرمی(اگه مثل ماکارونی من باشه نصف بسته هم کم تر برای دونفر کافیه)
سینه مرغ ۱تا ۲عدد
قارچ ۸تا ۱۰عدد
شیر ۲لیوان
آرد ۲ ق غ
نمک ،فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
اول از همه پاستا تون رو طبق دستور روی بسته در آب جوش و نمک و روغن مایع میگذاریم بجوشه.
در این مدت،سینه مرغ رو به اندازه بند انگشت برش میدیم و در مقداری روغن تفتش میدیم.
حالا قارچ های ورقه شده رو به مرغ اضافه و نمک و فلفل سیاه و آویشن رواضافه میکنیم.
شیر رو چند دقیقه قبل از یخچال بیرون میگذاریم تا به دمای محیط برسه.
توی یه تابه دیگه آرد رو داخل روغن تفت میدیم، شیر رو هم میریزیم و کمی هم میزنیم. مرغ و قارچ رو که از قبل تفت دادیم اضافه میکنیم و اجازه میدیم چندتا قل بزنه تا سس به غلظت برسه
پاستا رو آبکش میکنیم و روی اونها آب خنک میریزیم.
و پاستا مون رو بدون آب،به موادِ مرغ و قارچ مون اضافه میکنیم
نمک و فلفل سیاه و آویشن رو مجدد اندازه میکنیم
پ ن: میتونین پنیر پیتزا یا پنیر پارمسان رو بهسس اضافه کنین، من بعد از مخلوط کردن پاستا و سس باهم پنیر رو روش ریختم و چند دقیقه داخل توستر گذاشتم
پ ن:میتونین به دلخواه جعفری تازه هم به سس اضافه کنین خوشمزه ترش میکنه☺️
@sofrebanovanbeheshti