👇 ژله آلبالو یا هندوانه یا هر ژله قرمز یک بسته🍉 ژله آلوئه ورا یک بسته🍉 ژله کیوی یا هر ژله سبز رنگ یک بسته🍉 شیر شش ق غ🍉 بستنی وانیلی یک عدد کوچک🍉 آب جوش طرز تهیه:اول یک بسته ژله آلبالو را در یک ونیم لیوان آب جوش میریزیم وروی بخار کتری به روش بن ماری مخلوط کرده تا ذراتش کاملا حل شود بعد میگذاریم کنار تا کاملا خنک شود. در این فاصله لایه دوم ژله را درست میکنیم: یک بسته ژله آلویه ورا را به سه چهارم یا حتی کمی کمتر آب جوش اضافه کرده ودوباره به روش بن ماری مخلوط کرده تا ذرات ژله به خوبی حل شوند. 🍉حالا سه قاشق شیر به دمای محیط رسیده را به ژله قرمز کاملا خنک شده افزوده (اگر ژله داغ باشد شیر میبره) وبا قاشق کاملا هم میزنیم (شیر باعث میشود رنگ ژله براق نباشد وکمی مات وخوشرنگ شود).🍉 (قالب مورد نظر را قبلا کمی با فرچه چرب کرده و در فریزر میگذاریم به مدت نیم ساعت با این روش ژله به راحتی از قالب جدا میشود)🍉 حالا ژله قرمز را در قالب ریخته ودر یخچال میگذاریم تا نیم بند شود (یعنی وقتی انگشت خود را روی ژله میگذاریم به آن میچسبد)🍉 در این فاصله لایه سوم که ژله کیوی بود ورنگ سبز ژله زیبای ما میشود را به روش بن ماری با یک لیوان آب جوش حاضر میکنیم ، روی بخار کتری هم میزنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود.کنار گذاشته تا کاملا خنک شود🍉 در این مرحله ژله قرمز نیم بند شده را از یخچال در آورده وژله آلویه ورا را که با یک بستنی وانیلی کوچک به دمای محیط رسیده وآب شده (بستنی را همان اول از فیریزر بیرون میگذاریم تا نرم شود . با قاشق هم میزنیم تا یکنواخت شود)مخلوط کرده وکاملا با ق هم زده ایم را در قالب روی لایه قرمز میریزیم (با چنگال شیارهای کم عمق وسطحی روی لایه قرمز ایجاد میکنیم تا لایه ها خوب به هم بچسبد) ودر یخچال میگذاریم تا نیم بند شود 🍉لایه سوم:سه ق شیر را به ژله کیوی کاملا خنک شده افزوده وهم میزنیم و در قالب وروی ژله آلویه ورای نیم بند شده میریزم ودر یخچال به مدت پنج ساعت میگذاریم تا کاملا ببندد ولایه ها به هم بچسبند. بعد از این مدت بیرون آورده وته قالب را به مدت چند ثانیه در آب داغ میگذاریم ودر ظرف سرو بر میگردانیم . کمی توی ظرف سرو را با آب خیس میکنیم تا اگر ژله در ظرف کج بود بتوان به راحتی آنرا جابجا کرد. روی ژله را با شکلات اشکی ریز تزیین میکنیم مثل تخمه هندوانه. نوش جان. التماس دعا🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉 @sofrebanovanbeheshti