اینم رنگ مربام👆 سلام اول به ها روشستم و خورد کردم بعد ریختم تو قابلمه هم سطح به ها اب ریختم گذاشتم رو گاز یه ۲۰دقیقه که جوشید رنگ به ها از زردی در اومد بهش شکر اضاف کردم اگه به خیلی ترد و شیرین باشه ۱کیلو به ۷۰۰گرم شکر میخواد ولی اگه سفت و شیرین نباشه هریه کیلو به ۱کیلو شکر میخواد بعد من شکر رو توی دو مرحله اضافه میکنم اول دو کاسه میریزم میزارم باشعله کم‌و دمکنی بجوشه بعد از یکی دوساعت درشو باز میکنم‌میچشم دوباره شکر میریزم اینکار باعث میشه شکر اندازه ریخته بشه که بعد مربا شکرک نزنه یا شیرش غلیظ و سفت نشه دیگه یبار بیشتر به ها رو هم نمیزنم تا له نشن دم کنی رو تا اخر میزارم روش بمونه بعد ۵ی۶ساعت طول میکشه تا به ها مربا بشن و غلیظ بشه اونوقت شعله خاموش میکنم ولی دم کنی رو بر نمیدارم تا مربا کاملا سرد بشه اینجوری خیلی رنگش قرمز پررنگ‌میشه ..بعد بریزید تو شیشه   @sofrebanovanbeheshti