#کیک_کدوحلوایی
آرد سه صفر(آرد همه منظوره که میتونید از لوازم قنادی و سوپر مارکت تهیه کنید) 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری استاندارد
◀برای رسیدن به بهترین بافت در کیکهای میوه ای همیشه از جوش شیرین استفاده میشه ولی میتونید به جای جوش شیرین از دو برابرش بیکینگ پودر استفاده کنید...در اینصورت نیازبه 3 قاشق چایخوری استاندارد بیکینگ پودر هست
نمک 1 پنس
کدوحلوایی پخته و پوره شده و کاملا بدون آب 1 پیمانه
◀حدود 450 گرم کدو حلوایی رو پوست بکنید و تکه تکه کنید با کمی آب در قابلمه بریزید و بپزید و صبر کنید تا آب اون کاملا تبخیر شده و همونطور داغ داغ له و پوره کنید.
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
◀میتونید 1 قاشق مرباخوری دارچین رو جایگزین کنید
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
گردو نگینی 1 پیمانه سرخالی(به دلخواه)
.
ابتدا فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
همه مواد از قبل باید به دمای محیط رسیده باشند.
آرد را 3 مرتبه الک کنید.
آرد+بیکینگ پودر+نمک+جوش شیرین را با همزن دستی مخلوط کنید.
تخم مرغ+شکر+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و روشن شود.
سپس روغن را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.
پوره کدوحلوایی کاملا بدون آب را اضافه و مخلوط کنید.
در انتها مخلوط مواد خشک را در 3 مرحله اضافه و آرام مخلوط کنید.
با دومین و سومین قسمت مواد خشک ، گردوی نگینی را هم اضافه و آرام مخلوط کنید.
قالب گرد به قطر 25 تا 26 سانت را چرب و آردپاشی کنید.
مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود بپزید.
.
◀لطفا چیزی رو به دلخواه از دستور حذف و جایگزین نکنید
◀پوره کدوحلوایی پخته شده حتما باید کاملا بدون آب باشه وگرنه کیک خمیر میشه .
حتما حتما این کیک رو درست کنید عاشقش میشید😍
@sofrebanovanbeheshti