آرد سه صفر(آرد همه منظوره که میتونید از لوازم قنادی و سوپر مارکت تهیه کنید) 2 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری استاندارد جوش شیرین 1 قاشق چایخوری استاندارد ◀برای رسیدن به بهترین بافت در کیکهای میوه ای همیشه از جوش شیرین استفاده میشه ولی میتونید به جای جوش شیرین از دو برابرش بیکینگ پودر استفاده کنید...در اینصورت نیازبه 3 قاشق چایخوری استاندارد بیکینگ پودر هست نمک 1 پنس کدوحلوایی پخته و پوره شده و کاملا بدون آب 1 پیمانه ◀حدود 450 گرم کدو حلوایی رو پوست بکنید و تکه تکه کنید با کمی آب در قابلمه بریزید و بپزید و صبر کنید تا آب اون کاملا تبخیر شده و همونطور داغ داغ له و پوره کنید. تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری ◀میتونید 1 قاشق مرباخوری دارچین رو جایگزین کنید شکر 1 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه گردو نگینی 1 پیمانه سرخالی(به دلخواه) . ابتدا فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. همه مواد از قبل باید به دمای محیط رسیده باشند. آرد را 3 مرتبه الک کنید. آرد+بیکینگ پودر+نمک+جوش شیرین را با همزن دستی مخلوط کنید. تخم مرغ+شکر+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و روشن شود. سپس روغن را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. پوره کدوحلوایی کاملا بدون آب را اضافه و مخلوط کنید. در انتها مخلوط مواد خشک را در 3 مرحله اضافه و آرام مخلوط کنید. با دومین و سومین قسمت مواد خشک ، گردوی نگینی را هم اضافه و آرام مخلوط کنید. قالب گرد به قطر 25 تا 26 سانت را چرب و آردپاشی کنید. مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود بپزید. . ◀لطفا چیزی رو به دلخواه از دستور حذف و جایگزین نکنید ◀پوره کدوحلوایی پخته شده حتما باید کاملا بدون آب باشه وگرنه کیک خمیر میشه . حتما حتما این کیک رو درست کنید عاشقش میشید😍 @sofrebanovanbeheshti