#کیک_با_مارمالاد_پوست_پرتقال
#مارمالاد_پوست_پرتقال
تخم مرغ ۱ عدد
مارمالاد پوست پرتقال نصف پیمانه
شیر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
روغن یک دوم پیمانه
تخم مرغ رو بزنید تا کرم رنگ بشه بعد روغن و شیر را به صورت جداگانه اضافه کنید
بعد مارمالاد رو اضافه میکنیم بعد
آرد و بیکینگ پودر رو باهم مخلوط کرده والک کنید وکم کم به مواد اضافه کنید
حالا مواد رو با دمای ۱۸۰درجه ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار میدیم بعد دو دقیقه هم گریل رو روشن میکنید البته من در قالب مافین درست کردم 😉😋
نوش جااان
شمیم مهر
🆔
@sofrebanovanbeheshti