: تخم مرغ ۱ عدد.....پودر ژله موز ۱ عدد....پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری,,,,خامه صبحانه ۲۰۰ گرم.,,,,شکر ۱ لیوان,,,,,,پنیرخامه ای ۱۵۰ گرم,,,,,,,شکلات چیپسی نصف پیمانه,,,,,گردو نگینی نصف پیمانه,,,,,,نشاسته ذرت ۳ ق غذاخوری,,,,,شیر ۲ لیوان,,,,,موز نگینی شده ۲ عدد,,,,, طرز تهیه:: قالب را چرب کرده(من بعدچرب کردن قالب آب گرفتم به مدت نیم ساعت داخل فریزر گذاشتم). ژله موز را با ۱/۵ لیوان اب جوش شفاف کرده وقتی کمی ازحرارت. افتاد بریزید داخل قالب چرب تویخچال تا ببنده,,تو این فاصله..نشاسته ,شیر وشکر را مخلوط روی شعله مرتب هم زده تاخامی نشاسته گرفته شود..حدودا دو دقیقه هم بزنید.. سپس تخم مرغ را داخل کاسه ای هم زده بعد به نشاسته وشیر اضافه کرده ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم مرتب هم زده...سپس پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان اب سرد پاشیده وقتی اسفنجی شد روی حرارت. کتری شفاف کرده وبه مخلوط شیر ونشاسته اضافه کرده واز روحرارت بر می داریم... درکاسه ای خامه وپنیر خامه ای رو با همزن زده تا یکنواخت شود , حرارت نشاسته وشیر کمتر شد, مخلوط کرده تا یکنواخت شود..حال گردو نگینی, موزنگینی وشکلات چیپسی را اضافه با قاشق اروم هم زده بعد مخلوط بدست امده را روی ژله موز ریخته داخل یخچال به مدت ۱۰ ساعت تا کاملا ببندد..بعد ظرف سرو را خیس کرده اول کنارقالب را ازاد کرده بعد داخل ظرف سرو برمی گردونیم @sofrebanovanbeheshti