#شیرینی_نخودچی😋
مامان علی وفاطمه😍
روغن جامد ۱پیمانه
پودرقند ۱پیمانه
هل ساییده ۱ق چایخوری
آردنخودچی ۲تا۳پیمانه(به میزان لازم)
ابتداروغن وپودرقند راباهمزن آنقدرمیزنیم تاسبک وسفیدشود بعد هل رااضافه کرده سپس آردرا الک کرده کم کم اضافه میکنیم وخمیرراورزمیدهیم تاجایی که وقتی ازگلوله ای ازخمیررا دردست گردمیکنیم به راحتی گردشود دیگر نیازی به آرداضافه نیست.
خمیررادرکیسه فریزر قرارداده وحداقل۱۲ساعت استراحت میدهیم درمحیط آشپزخانه البته جای خنک یادریخچال.
بعدازاستراحت گلوله هایی اندازه گردوی کوچک ازخمیربرداشته گردکرده ورویش راباته کاتر یاماسوره و .... طرح میزنیم ویاباکاترقالب زده ودرسینی که کاغذروغنی انداختیم چیده ودرفرقرارمیدهیم بادمای ۱۴۰درجه وبه مدت تقریبی۲۰دقیقه
🔴من ازمخلوط کره محلی بدون دوغ وروغن جامد استفاده میکنم
🔴بعدازپخت به هیچ عنوان به شیرینی دست نزنید تاکاملاخنک شده وخودش رابگیرد سپس باخیال راحت جداکرده وبه ظرف موردنظرمنتقل کنید.
مامان علی وفاطمه دوستتون داره
@sofrebanovanbeheshti