#مربا_کدوحلوایی
کدو رو بشورید وپوستش رو بگیرید بعد به تیکه های نه خیلی بزرگ ونه خیلی کوچیک تقسیم کنید بعد قبل اینکه بشورید وزنشون کنید هرچقدر بود همون مقدار شکر +یه کیلوشکربیشتر واسه مربا میخوایم
تو یه ظرف پلاستیکی یه کاسه آهک رو با آب حل میکنیم نیم ساعت بعدش یه آب زلالی روش میاد که خیلی آروم تو یه ظرف دیگه میریزیم طوری که آهک های ته نشین شده بالا نیاد بعد کدوها رو تو آب زلال به مدت5ساعت میگذاریم بمونه خیلی بمونه سفت میشه کدوها4/5ساعت کافیه
بعد صاف میکنیم و4/5بار باآب گرم میشوریم کدوهارو درآخر تو قابلمه میریزیم و به اندازه یه بند انگشت بیشتر از روی کدوها آب میریزیم روشون وزیرشو زیاد میکنیم تا به جوش بیاد به جوش اومد شکرو میریزیم و زیرشو کم میکنیم مثل زیرقابلمه برا دم کشیدن برنج..
باید5ساعت درهمین حالت بمونه یه ساعت آخر هل نیمکوب و زعفرون غلیظ میریزیم و در پایان بعد از اینکه خاموش کردین یه مقدارگلاب برای عطرش استفاده میکنیم
@sofrebanovanbeheshti