با تزیین نارنگی 🍊🍊🍊🍊🍊🍊 مواد لازم برای۶ نفر مواد اصلی تخم مرغ ۳ عدد آرد ۲ پیمانه آب پرتقال طبیعی ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۲ لیوان بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری وانیل‏ شکری ۱/۲ قاشق چای خوری شکر ۱ لیوان مواد لازم برای سس پرتقال آب پرتقال طبیعی ۱ لیوان شکر ۲ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری پودر ژله ۱/۲ بسته 🍊🍊🍊🍊🍊🍊 اول کف قالب رو کاغذ روغنی انداختم و یکم روغن مالی کردم و یکم شکر پاشیدم،بعد نارنگی های دونیم شده رو منظم کف قالب چیدم و بعد کیک پرتقالی با این دستور رو روی نارنگی ها ریختم و صاف کردم و گذاشتم داخل فر، بعد از پخت برگردوندم و کاغذ روغنی رو برداشتم 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 طرز تهیه ۱- تخم مرغ ها و وانیل را باهمزن برقی با دور تندهم میزنیم تا حجمش دوبرابر شود. ۲- شکر رااضافه کرده وهمچنان با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرم رنگ وکش دار شود.(با همزن دستی هم میشه فقط انقدر هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کنه) ۳- روغن مایع وآب پرتقال رابه ترتیب اضافه کرده وبا همزن کمی هم میزنیم ۴- آرد سفید گندم را با بکینگ پودر سه بار الک کرده ودر سه مرحله به مواد بالا اضافه کرده وبالیسک هم میزنیم. ۵- خمیر اماده را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۴۰دقیقه میپزیم. من سس پرتقال براش درست نکردم اما دستورش اینه🔰🔰 ۶- سپس سس پرتقالی را آماده میکنیم، شکر ونشاسته را با آب پرتقال مخلوط کرده وروی شعله ملایم قرار میدهیم تا به جوش آید ۷- سپس پودر ژله را اضافه کرده وبعد از غلیظ شدن از روی حرارت بر میداریم . @sofrebanovanbeheshti