۴تخم مرغی با تزیین خامه نسکافه ای تخم مرغ درشت ۴عدد(هر تخم مرغ تقریبا ۷۰ تا ۷۵ گرم) آرد ۷۵گرم پودر کاکائو ۱۵گرم بکینگ پودر ۵گرم روغن ۴۰گرم شکر ۸۰گرم آب یا شیر ولرم ۴۰ گرم وانیل ۱دوم ق چ (اگه میخواستین کمکتون ساده باشه به جای پودر کاکائو آرد رو بیشتر کنید) نسکافه ۱ق چ سفیده رو با نصف شکر هم میزنیم (کم کم به سفیده اضافه کنید )تا کامل فرم بگیره(زیاد همزدن سفیده باعث خشک شدن اطراف کیک میشه) زرده رو کمی هم بزنید بعد با وانیل وبقیه شکر اینقدر هم بزنید تا کرم رنگ وکش دار بشه. روغن وشیر واضافه کنید وکمی مخلوط کنید. بعد مواد خشک ۳بار الک شده وسفیده رو در ۳مرحله به مواد زرده اضافه کنید وبالیسک مخلوط کنید. خامه با طعم نسکافه: نسکافه رو با ۱ق آب جوش مخلوط کنید و بگذارید کاملا سرد بشه به خامه اضافه کنید وفرم بدین. امیدوارم کامل توضیح داده باشم. راضی بودین (۵صلوات برا سلامتی وظهور حضرت حجت ان شاءالله فراموش نشه)🌷 @sofrebanovanbeheshti