21.96M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
کلیپ دوم: وقتی تخم مرغ دوم کامل مخلوط شد با دست میزان چسبنگی شو چک کنید. خمیر باید چسبناک باشه و بین دوانگشت کش بیاد. اگه چسبندگیش کم بود که یک تخم مرغ دیگر را داخل یک کاسه جدا میشکنید و هم میزنید تا از لختگی در بیاد و این تخم مرغ رو کم کم به خمیر اضافه میکنید و هم میزنید تا جایی که خمیر چسبناک بشه. شاید نصف تخم مرغ کافی باشه بقیه رو نریزید .سپس خمیر را داخل قیف با ماسوره میریزید و داخل روغن سرد ماسوره میزنید (ازقیچی که داخل روغن زدیدکمک بگیرید برای چیدن بامیه ها). با حرارت ملایم اجازه میدیم بامیه ها پف کنند و مغز پخت شوند گاهی هم بزنید تا یک دست طلایی شوند.   @sofrebanovanbeheshti