#پیتزا
#پیتزا_گوشت
#خمیر_پیتزا
#خمیر_پیتزا
شیر 1 لیوان
روغن زیتون ۴ قاشق یا هر نوع روغن مایع
زردچوبه کمی
آرد حدود 3 تا 3.5 پیمانه یا حدود 450 گرم (به مقداری که دیگه خمیر به دست نچسبه،
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
یک قاشق کره یا روغن حیوانی
اول مایه خمیر و یک قاشق شکر را در نصف لیوان آب ولرم میریزیم ۲۰دقیقه میذاریم جای گرم تا حجمش دو برابر بشه
به این دلیل از روغن زیتون استفاده میکنم چون طعم و عطر بهتری نسبت به روغن معمولی بهتون میده شیر و روغن زیتون و کره یا روغن حیوانی رو در یک ظرف مناسب ریخته و مایه خمیر ،کمی زرد چوبه، نمک و کم کم آرد را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا سفت شه و تا زمانی به اضافه کردن آرد ادامه میدیم که دیگه خمیر به دست نچسبه، این خمیر کمی چرب هست.
مواد لازم برای تهیه
#پیتزا_گوشت به ازای یک پیتزا دو نفره
خمیر پیتزا به مقدار لازم
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲عدد پیاز
۲ عدد فلفل دلمه ای خرد شده
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک، ادویه و آویشن به مقدار لازم
سس گوجه
در فاصله استراحت کردن خمیر مواد پیتزا را تفت میدیم
گوشت چرخ کرده رو که دو عدد پیاز رنده شده بهش اضافه کردم و تفت دادم نمک ، ادویه و آویشن و کره رو هم اضافه کردم و نصف لیوان آب اضافه کردم و وقتی گوشت کاملا پخت شعله رو خاموش کردم.
فلفل دلمه را هم جدا تفت دادم .
ظرف پیتزا رو چرب کردم بعد از پهن کردن خمیر روی سطح خمیر با چاقو سوراخ های ریز ایجاد کردم ، این کار باعث میشه مواد روی پیتزا خوب به خمیر بچسبه
بسته به ذائقه خودتون سس گوجه تند یا بدون فلفل رو انتخاب کنید .
سس رو روی سطح خمیر پخش کردم مرحله بعد گوشت و فلفل دلمه ای رو هم اضافه کردم.
در نهایت روی مواد پنیر پیتزا اضافه کردم . و پیتزا رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده گذاشتم با شعله کم تا هم نون بپزه و هم پنیر آب بشه و در نهایت برای مدت ۵ دقیقه گریل رو روشن کردم تا پنیر کمی برشته بشه. برای این پیتزا من سس گوجه آماده استفاده کردم.
پیتزا با این خمیر بسیار خوشمزه س امیدوارم درست کنید.
نوش جان ☺️
یا زهرا سلام الله علیها
@sofrebanovanbeheshti