شیر 1 لیوان روغن زیتون ۴ قاشق یا هر نوع روغن مایع زردچوبه کمی آرد حدود 3 تا 3.5 پیمانه یا حدود 450 گرم (به مقداری که دیگه خمیر به دست نچسبه، خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری یک قاشق کره یا روغن حیوانی اول مایه خمیر و یک قاشق شکر را در نصف لیوان آب ولرم میریزیم ۲۰دقیقه میذاریم جای گرم تا حجمش دو برابر بشه به این دلیل از روغن زیتون استفاده میکنم چون طعم و عطر بهتری نسبت به روغن معمولی بهتون میده شیر و روغن زیتون و کره یا روغن حیوانی رو در یک ظرف مناسب ریخته و مایه خمیر ،کمی زرد چوبه، نمک و کم کم آرد را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا سفت شه و تا زمانی به اضافه کردن آرد ادامه میدیم که دیگه خمیر به دست نچسبه، این خمیر کمی چرب هست. مواد لازم برای تهیه به ازای یک پیتزا دو نفره خمیر پیتزا به مقدار لازم ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲عدد پیاز ۲ عدد فلفل دلمه ای خرد شده پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک، ادویه و آویشن به مقدار لازم سس گوجه در فاصله استراحت کردن خمیر مواد پیتزا را تفت میدیم گوشت چرخ کرده رو که دو عدد پیاز رنده شده بهش اضافه کردم و تفت دادم نمک ، ادویه و آویشن و کره رو هم اضافه کردم و نصف لیوان آب اضافه کردم و وقتی گوشت کاملا پخت شعله رو خاموش کردم. فلفل دلمه را هم جدا تفت دادم . ظرف پیتزا رو چرب کردم بعد از پهن کردن خمیر روی سطح خمیر با چاقو سوراخ های ریز ایجاد کردم ، این کار باعث میشه مواد روی پیتزا خوب به خمیر بچسبه بسته به ذائقه خودتون سس گوجه تند یا بدون فلفل رو انتخاب کنید . سس رو روی سطح خمیر پخش کردم مرحله بعد گوشت و فلفل دلمه ای رو هم اضافه کردم. در نهایت روی مواد پنیر پیتزا اضافه کردم . و پیتزا رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده گذاشتم با شعله کم تا هم نون بپزه و هم پنیر آب بشه و در نهایت برای مدت ۵ دقیقه گریل رو روشن کردم تا پنیر کمی برشته بشه. برای این پیتزا من سس گوجه آماده استفاده کردم. پیتزا با این خمیر بسیار خوشمزه س امیدوارم درست کنید. نوش جان ☺️ یا زهرا سلام الله علیها   @sofrebanovanbeheshti