خب حالا ک فصل برگ مو هست برای وقتایی ک هوس دلمه کردیم و فصلش نبود، اینجوری درستش میکنیم👇 برای یک شیشه یک کیلویی : دو لیوان پر آب یک ق غذاخوری نمک دو ق سرکه برگها رو تمیز بشورین و روی هم قرار بدین و پنج تای رول کنید. اطراف رو اول جمع کنید و از یک طرف سفت بپیچین. روی رول ها قاشق بذارین تا باز نشن و چندتا که درست کردین با هم دسته کنید و با فشار داخل شیشه قرار بدین . تا شیشه پر بشه . حالا آب و نمک و سرکه رو بهش اضافه کنید و چندبار شیشه رو تکان بدین یا آرام به زمین بکوبید تا هوای بین برگها خارج و بجاش آب پر بشه . حالا داخل یک قابلمه مناسب شیشه ها رو وارونه بذارین و تا نصف آب پر کنید و بذارین بیست دقیقه قل بزنه . شعله رو خاموش کنید و بذارین شیشه ها داخل همون آب خنک بشن. نیازی به یخچال نیست یه جایی دور از آفتاب قرار بدین . فقط موقع استفاده حواستون باشه که برگها رو کمی در آب خیس کنید که غذاتون شور نشه☺️ برای سلامتی آقا صاحب الزمان روحی فداک صلوات🍃🌸🍃   @sofrebanovanbeheshti