😊 موادلازم خمیر: تخم مرغ 2عدد سس فرانسوی 5ق غ ب پ 1ونیم ق چ ماست 5 ق غ آرد قنادی 5 ق غ همه ی مواد رو باهم مخلوط میکنیم غلظت مواد باید از مایه ی کیک سفت تر باشه. مواد خمیر رو کف ظرف مورد نظر میریزیم و مواد پیتزا که دلخواه هست رو روش میریزیم. من از کالباس، وقارچ و فلفل دلمه ای استفاده کردم ودرآخر پنیر پیتزا ریختم. با دمای 190 درجه به مدت 20 دقیقه آماده اس. لازم به ذکر است من توی تسترم درست کردم ودرجه ی تستر بافر 20درجه فرق داره پس اگر باتستر خواستین درست کنین باید 20 درجه کمتر کنید دمارو. خیلی خوشمزه و بی درسر این پیتزا، توصیه میکنم حتما درست کنید😋😋😋 نوش جان😊 @sofrebanovanbeheshti