#کیک_تولد با
#رویه_کاراملی
برای پایه کیک، از دستور کیک خانم رماح بزرگوار استفاده کردم و به جای قهوه پودر کاکائو داخلش ریختم، بعد از خامه کشی وفیلینگ، مقداری از کیک رو که باآسیاب پودر کرده بودم رو، روی خامه فیکس کردم. 🌸
🍰برای کارامل روی کیک:
100 گرم شکر روداخل تابه نسبتا بزرگی، روی حرارت ملایم بگذارید آب بشه(دراین مرحله اصلا نباید شکر رو هم بزنید) وقتی شکر آب شد بهش نصف لیوان آب یاشیر اضافه میکنیم وتندتند هم میزنیم ، اول شکر سفت میشه، نگران نشید باز، هم بزنید تا آب بشه، وقتی آب شد 50 گرم خامه رو که روی حرارت بنماری گرم کردید رو اضافه کنید وهم بزنید ووقتی به غلظت مناسب رسید خاموشش کنیدو50 گرم کره وکمی وانیل رو بهش اضافه کنید وبه زدن ادامه بدید☺️☺️ تاکره بامواد مخلوط بشن! وقتی کارامل از حرارت افتاد وخنک شد روی کیکتون بریزید، میتونید مثل من به کاراملتون بادام زمینی تست شده وبدون پوست، یافندق، یاپرک بادوم یاهر آجیلی که دوست دارید اضافه کنید.
نوش جااان😋🌹
عکس برش خورده کیک در پست بعدی🔰
@sofrebanovanbeheshti