#مربای_کدو_حلوایی
مربای کدو حلوایی با نشاسته
یک کیلو پوست کنده کدو یک لیتر اب یک پیمانه نشاسته در یخچال یا در جای خنک یک شبانه روز بمونه بعد صاف میکنیم ویه ابکشی سریع انجام میدیم یک کیلو کدو یک کیلو شکر با هم قاطی کرده باور کنید شکرش زیاد نیست چون مزه متعادل داره دو ساعت کنار میزاریم تا اب پس بده میزاریم رو شعله زیاد وکف اولیه را میگیریم قابلمه را بزرگتر حجم مربا بگیرید وقت جوش بالا نیاد وگاز شما را کثیف کنهیک ساعت تا یک ساعت نیم بجوشه دوتا لیمو ترش بزرگ ابشو بگیرید واضافه کنید بعد نیم ساعت دیگه بجشوش وبهش مغز تخم کدو تفت داده شده اضافه کرده اختیاری هست ویک شب کنار گذاشته شده بعد در شیشه ها میزارید میتونید یک سال بدون یخچال نگهداری کنید اگر دوست داشتین در یخچال هم میتونید نگهداری کنید این برقی که داره مال نشاسته هستش
@sofrebanovanbeheshti