#عدس_پلو👇
برنج ۳ پیمانه
عدس ۱ تا ۱/۵پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
کشمش نصف پیمانه
خرما ۷ عدد
زعفران مقداری
پیاز یک عدد
آرد سوخاری دو قاشق
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه
عدس را کمی خیس کرده و با آب کم میپزیم.
تو این فاصله گوشت ها رو اماده میکنیم با دو قاشق آرد سوخاری که خودمون درست کردیم با نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز رنده شده قلقلی کرده و تو کمی روغن سرخ میکنیم و
بعد با حرارت پایین میگذاریم کمی بپزد
و برنج رو تو عدس پخته میریزیم و بعد از پخت آبکش میکنیم و تزیین میکنیم😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti