#عدس_پلو👇 برنج ۳ پیمانه عدس ۱ تا ۱/۵پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم کشمش نصف پیمانه خرما ۷ عدد زعفران مقداری پیاز یک عدد آرد سوخاری دو قاشق نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه عدس را کمی خیس کرده و با آب کم میپزیم. تو این فاصله گوشت ها رو اماده میکنیم با دو قاشق آرد سوخاری که خودمون درست کردیم با نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز رنده شده قلقلی کرده و تو کمی روغن سرخ میکنیم و بعد با حرارت پایین میگذاریم کمی بپزد و برنج رو تو عدس پخته میریزیم و بعد از پخت آبکش میکنیم و تزیین میکنیم😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti