سفره بانـوان بهشتـی
#شیرینی_برنجی👇 اردبرنج 250 گرم کره یاروغن صاف قنادی 125گرم پودرقند80گرم نشاسته ذرت 1ق غذاخوری زرده تخم مرغ 1عدد نصفِ سفیده پودرهل 1ق مرباخوری تخم خرفه برای تزیین گلاب 2ق غذاخوری اول کره ی ذوب شده خنک راباپودرقندمخلوط میکنیم. من باقاشق همزدم. همه ی مراحلم بدون همزن بوده. میتونیدازهمزن استفاده کنید. بعدکه مخلوط شدن سفیده وزرده وگلاب وپودرهل اضافه میکنیم خوب هم میزنیم. درانتهااردبرنج ِنرم روروی مخلوط الک میکنیم . یه خرده منسجم شد ورزمیدیم . امازیادنبایدورزداد. یک خمیرِلطیف دارید. اگرمیخواهید دوررنگ باشه خمیررونصف کرده وبه نصفش 1ق غذاخوری زعفرانِ دم کرده غلیظ اضافه میکنید. خمیرهاروتوپلاستیک گذاشته ومیگذاریم تویخچال بعداز24ساعت استراحت درمیاریم یه خرده که نرم شد به اندازه ی گردوکوچک ازخمیربرداشته ودرسینی ِفرچرب شده یاکاغذروغنی انداخته میچینیم. ودرفری که ازقبل بادمای 170درجه یکربع گرم شده میگذاریم. بعداز10دقیقه درمیاریم. @sofrebanovanbeheshti