#کیک_عسلی
#کیک_بدون_تخم_مرغ_و_شیر_و_همزن_برقی
۱لیوان اب ولرم
با۴ق غذاخوری عسل
ویه پنس نمک
ونصف پیمانه شکر
ونصف پیمانه روغن
روبا همزن دستی مخلوط میکنیم و
بعد ۲پیمانه آرد
و یک ونیم ق چایخوری جوش شیرین (یا۳ ق چایخوری بکینگ پودر )
را ۳بار الک میکنیم به مواد اضافه میکنیم
وتوی قالب چرب شده میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه اماده میشه
البته من توی قابلمه درست کردم وپف عالی هم داره
اگر حرارت کامل کم باشه شعله پخش کن لازم نیست
تقریبا ۱ ساعت بگذارید بعد درشو بردارید چنگال بزنید اگر نچسبید چیزی به چنگال پخته وخاموش کنید اگر نه بگذارید بازم بمونه
@sofrebanovanbeheshti