#کبه_لبنانی👇
برنج2 لیوان
سیب زمینی1 عدد کوچک
تخم مرغ1 عدد
گوشت چرخ کرده150 گرم
گردو3 قاشق غذاخوری
زرشک3 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل و ادویه به میزان لازم
ابتدا گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، سیر له شده ، نمک و فلفل را خوب تفت می دهیم .
بعد زرشک و گردو خرد شده را به آن اضافه می کنیم. و در آخر هم رب گوجه و ادویه را اضافه می کنیم.
و می گذاریم آب آن تمام شود و به روغن بیفتد. برنج را با نمک بدون روغن کته میکنیم.
کمی آب آن را اضافه می ریزیم تا برنج خوب له شود بعد برنج را با گوشتکوب خوب نرم می کنیم و می گذاریم سرد شود.
سیب زمینی را می پزیم و له می کنیم. برنج و سیب زمینی و تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم و بعد ورز می دهیم .
خمیر چسبنده ای به دست می آید و نباید خیلی هم سفت بشه.
اگه خیلی شل بود می توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم. ولی اصلأ آرد رو زیاد نریزید چون طعم برنج از بین میره.
وقتی کوبه ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سفت می شه.
یک ظرف آب کنار دستمون می گذاریم و کف دستمون را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می داریم و کف دست باز می کنیم و کمی از مواد گوشت را وسط آن می گذاریم و می بندیم .
بعد در ظرفی گود روغن میریزیم و کوبه ها را در روغن داغ سرخ میکنیم
سس هم با پیاز داغ، رب گوجه و رب انار ، کمی نمک و شکر ، زرشک و مقداری آب جوش درست کردم.
@sofrebanovanbeheshti