#شیرینی_نارگیلی👇 پودر نارگیل125گرم; سفیده تخم مرغ 3عدد بزرگ یا 4عددمتوسط; شکر 250 گرم; ابلیمو1ق چایخوری روغن مایع 75 گرم; وانیل یک چهارم ق چایخوری همه مواد به جز وانیل را درون غذاساز میریزیم و به مدت 3 دقیقه میکس میکنیم. مواد را درون قابلمه تفلون ریخته و روی حرارت بخار اب قرار میدهیم ومرتبا هم میزنیم. وقتی حرارت مایه به حدی رسید که شکر اب شد ولی مایه دست را نسوزاند از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم. اجازه میدهیم مایه شیرینی در دمای اتاق کاملا سرد شود. مطلقا از یخچال برای سرد شدن مایه استفاده نکنید.... کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و مایه را درون قیف میریزیم و با فاصله از هم به اندازه دلخواه روی کاغذ روغنی میریزیم. درون فر از قبل گرم شده با درجه 170سانتی گراد به مدت تقریبی20دقیقه قرار میدهیم. همین که زیر شیرینی ها طلایی شد گریل را روشن میکنیم تا روی شیرینی ها هم طلایی شود. به همین اسونی و خوشمزگی😋 @sofrebanovanbeheshti