روغن قنادی ۲۰۰گرم تخم مرغ ۲عدد زرده و یک عدد سفیده پودر هل یک قاشق چایخوری پودر قند ۱۵۰گرم گلاب یک قاشق غذاخوری آرد برنج ۲۵۰ گرم آردسفید ۱۵۰گرم تخم خرفه برای تزئین روغن رو در کاسه ای ریخته و حدود ۵ دقیقه با همزن برقی میزنیم سپس تخم مرغ ها و هل را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر میزنیم بعد پودر قند را اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم سپس گلاب رو افزوده و کمی هم میزنیم بعد آرد رو ریخته و با انگشتان دست خوب ورز میدهیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید بعد به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت میدهید سپس بین دو نایلون به قطر نیم سانت باز میکنیم و قالب زده و روی آن را مُهر میزنیم و یا طرح می اندازیم و بعد تخم خرفه رو میپاشیم و در دمای فر ۱۵۰ که از قبل گرم شده به مدت یک ربع قرار میدیم بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم تا خنک شدن کامل بهش دست نمیزنیم و بعد نوش جان میکنیم 😋😋😋😋 شمیم مهر @sofrebanovanbeheshti