👇 رشته شعریه 1بسته کره یا مارگارین70گرم شیر عسلی نصف قوطی خامه صبحانه 100 گرم زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق سوپخوری وانیل یا هل یا دارچین بنا به سلیقه، کمی می تونید خامه رو حذف کنید ولی اگه بخواید کمی رشته ها نرم تربشه، بهتره خامه حذف نشه. می تونید به مواد یکی دو قاشق گلاب بنا به ذائقه بزنید. قبل باز کردن بسته شعریه اونو خورد و سایز تقریبی یک تا یکونیم سانت. تابه رو روی حرارت ملایم بگذارید و رشته های خورد شده رو در تابه بریزید و مدام حدود10دقیقه با حرارت کم هم بزنید. تا بوی خامی رشته ها گرفته شده و کمی رشته ها طلایی تر شود. مواظب باشید رشته ها خیلی زود می سوزه باید حرارت کم باشه و مدام هم بزنید. سپس کره رو تکه تکه کنید و به رشته ها اضافه کنید و دوباره بزنید تا به خورد رشته ها برود. حرارت رو ملایم کنید و خامه صبحانه و شیر عسلی رو اضافه کنید و هم بزنید. کمی خودش رو گرفت وانیل یا پودر هل یا دارچین را اضافه و مخلوط کنید. شیر عسلی روی حرارت شل میشه وقتی خنک شد دوباره خودشو میگیره و سفت میشه. همین که مواد خودشو گرفت و در تابه جمع شد، حرارت رو خاموش کنید. همون طور داغه مواد رو در قالب بریزید. می تونید نیمی از قالب رو پر کنید توش مغز پسته یا گردو بریزید بعد بقیه قالب رو با مواد پرکنید. بعد برای دوازده ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببنده. باقلوا تا یک هفته در ظرف دربسته در یخچال می تونید نگه دارید. قبل مصرف از یخچال خارج کنید به دمای محیط برسد. می تونید مواد باقلوا رو کف ظرف پیرکس پهن کنید وقتی در یخچال بست برش مربع یا لوزی بدید. @sofrebanovanbeheshti