#کیک_گلاب_و_زعفران😋👇
دو عدد تخم مرغ متوسط
آرد سفید : یک و نیم لیوان
بکینگ پودر:یک و نیم ق مرباخوری
روغن مایع :نصف لیوان
گلاب:نصف لیوان
وانیل : نوک قاشق
شکر دانه ریز :یک لیوان
زعفران دم کرده به مقدار لازم
ابتدا همه زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ، سفیده ها رو با دو قاشق غذاخوری شکر و نوک قاشق نمک مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید و برفی بشه.
بعد زرده ها رو با مابقی شکر و وانیل و دو قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و پف دار بشه.
روغن رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و هم بزنید سپس گلاب و زعفرون را اضافه کرده و با همزن بزنید.
حالا همزن رو کنار بگذارین و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه کنید.
حالا سفیده هارو بریزید و به صورت دورانی هم بزنیدتا یه مایه ی پفکی و یک دست داشته باشید. قالب رو چرب کرده و با الک آرد پاشی کنید و سپس آرد اضافی را خارج کنید و مایه کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم کردید
به مدت پنجاه دقیقه قرار بدیداین کیک پف عالی و فوق العاده لطیفی داره.
اینم کیک من به مناسبت میلادحضرت رقیه (س)برای دخترم🎉🎊🎉🎊
@sofrebanovanbeheshti