#کیک_گلاب_و_زعفران😋👇 دو عدد تخم مرغ متوسط آرد سفید : یک و نیم لیوان بکینگ پودر:یک و نیم ق مرباخوری روغن مایع :نصف لیوان گلاب:نصف لیوان وانیل : نوک قاشق شکر دانه ریز :یک لیوان زعفران دم کرده به مقدار لازم ابتدا همه زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ، سفیده ها رو با دو قاشق غذاخوری شکر و نوک قاشق نمک مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید و برفی بشه. بعد زرده ها رو با مابقی شکر و وانیل و دو قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و پف دار بشه. روغن رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و هم بزنید سپس گلاب و زعفرون را اضافه کرده و با همزن بزنید. حالا همزن رو کنار بگذارین و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه کنید. حالا سفیده هارو بریزید و به صورت دورانی هم بزنیدتا یه مایه ی پفکی و یک دست داشته باشید. قالب رو چرب کرده و با الک آرد پاشی کنید و سپس آرد اضافی را خارج کنید و مایه کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم کردید به مدت پنجاه دقیقه قرار بدیداین کیک پف عالی و فوق العاده لطیفی داره. اینم کیک من به مناسبت میلادحضرت رقیه (س)برای دخترم🎉🎊🎉🎊 @sofrebanovanbeheshti