☀️انس باعلماء (۸۸)
🌟زندگی نامه آیة الله حاج شیخ محمد ابراهیم فیاضی گلپایگانی «رحمة الله علیه »
(قسمت سوم)
🌟(ادامه فعالیت های عمرانی برای منطقه
🍀احداث جاده گلپايگان به كنجدجان به عرض 45 متر در داخل محل بسيار پر زحمت بود. از يك طرف استانداري اصفهان به دليل هزينههاي بالا و از طرف ديگر بسياري از مردم كه منازلشان در محل احداث اين پروژه بزرگ تخريب ميشد، مخالف بودند. اما مرحوم حاج شيخ كه آيندهنگر بود، اصرار كرد كه اجازه نخواهد داد عرض راه كمتر از 45 متر باشد.مسئولین با شرط یاد شده موافقت کردند ولی مسئولیت و هزینه های مربوطه را به عهده ی مرحوم آيت الله حاج آقای فیاضی نهادند و فرمانداری وقت به عنوان ضمانت از ایشان چک سفیدی دریافت کردند که هنوز هم این چک عودت داده نشده است.به هر ترتیب با فروش زمین های مجاور خیابان و کمک و مساعدت معدن داران محترم گدار سرخ و لایبید و حتی معادن قرقچی،بدون کمک مالی دولت،جاده 45 متری در روستاهای مذکور باز گردید. احداث پلهاي متعدد در مسير،توسعه و گسترش راههاي داخل محل و آسفالت كوچه هاي اصلي نيز در همين راستا بود.
☘از آغاز انقلاب با پيگيري مداوم،ملاقات با مسولين استان و وزارت نيرو، برقكشي كامل كنجدجان، وداغ، فيلاخص، ورزنه و دمآسمان با بهترين وسايل و مصالح از اقدامات ايشان بود.
🍀برای تاسیس بانک صادرات در روستا، همکاری تنگاتنگ داشتند تا مردم جهت کارهای خودبه اطراف مراجعه نکنند.
🌿مسجدی به نام مسجدصاحب الزمان (عج) راتاسیس و احداث آنرا به پایان رساندند در ساختمان مساجد مرحوم حاج علی ومسجدمرحوم ملاحسن همکاری لازم را داشتند
🍀 کانال قنات مقابل مسجد صاحب الزمان را احداث وبه صورت آبنما ساختند.ساختمان
🍀اولین غسالخانه توسط ایشان احداث گردید.
🌿دراحداث ورزشگاه های کنجدجان ضمن واگذاری زمین و همکاری در ساخت و تجهيز آنها، از كليهامكانات موجود جهت ورزش جوانان استفاده نموده تا جوانان اوقات فراغت خودرا تلف نکنند.
🌿برای توسعه بیشتر روستا و جلب نظر دولتها، ساختمانی در شمال شرق روستا به عنوان ساختمان دهداری احداث نمودند که پس از شهر شدن روستا، مدتی شهرداری و اکنون ساختمان شورای شهر می باشد.
🍀واگذاري زمين براي احداث:2 باب دبيرستان ابوذر(8000 متر) و حضرت مريم(5000 متر)، راهنمايي رسالت (3000 متر)، مدرسه ابتدايي (3000 متر)، زمين فوتبال، مركز بهداشت و بيمارستان، مخابرات، دهداري، سالن ورزش، سيلوي ذخيره غلات، پست تبديل فشار قوي، پاسگاه ژاندارمري، اداره گاز، پارك تفريح 7000 متر و.......
رشد روستا چشمگیر شده بود و پاسگاه قدیمی که اجاره ای و مخروبه بوده را با همکاری با ژاندارمری وقت در زمینی که خود واگذار کرده بودند احداث کردند و همکاری لازم را نمودند.درمانگاه که در یکی از محله های دور روستا تاسیس شده بود و فاقد امکانات بود را در مجاور بلوار اقدام به احداث نموده و تحویل مرکز بهداشت دادند.
با پی گیری زیاد،از وزیر محترم وقت پست و تلگراف قول ایجاد یک مرکز تلفن را در کنجدجان با 250 شماره تلفن را گرفتند و خود تعهد دادند که با فروش امتیاز این شماره ها،ساختمانی احداث نمایند جهت مرکز مخابرات که این کار را کردند و هم زمان ساختمان اداره پست را احداث نمودند.
ساختمان صندوق قرض الحسنه را پس از تاسیس در کنجدجان وقف کردند، 6باب مغازه جهت مسجد جامع ساختند و آنرا وقف کردند که مسجد درشرایط لزوم از وقوفات آن بهره مند شود.
☘زمان جنگ تحمیلی، دولت با تحریم ها و مشکلات نمی توانست کمکی به شهرها و روستاها بکند.لکن اتحادی که ایشان به وجود آورده بودند باعث رفع مشکلات روستا می گردید.احداث بلوار با همکاری و جدول گذاری توسط بنیاد محترم مسکن انجام شد و ایشان برای زیبا سازی محیط اقدام به درختکاری وسط بلوار نمود.همزمان چون روستا فاقد آب لوله کشی بود اقدام به فروش انشعاب و ایجاد لوله کشی و استفاده مردم از آب لوله کشی را نموده که عملا استفاده از چاه های خانگی به مرور از بین رفت و حتی از درآمد آب لوله کشی به جبهه ها کمک می کردند.
وزراي بهداشت و درمان، مخابرات، نيرو، كشاورزي به حضور ايشان رسيدند و با اهداف ساخت و ساز ايشان آشنا شدند. آيت الله مهدوي كني وزير كشور سالهاي اول دهۀ 1360، به ايشان گفته بود زحمات شما بسيار مهمتر و طاقت فرساتر از اغلب وزراي كابينه است. وزرای مخابرات و كشاورزي هم قبول داشتند كه طرحها و پيشنهادات ايشان بسيار دقيق و مثبت است و ايشان را شيخ بهايي عصر ميناميدند.
در اين ارتباط (برقكشي، لولهكشي آب،احداث منبع آب، جدولكشي مسير داخل آبادي،غرس درختهاي ميان بلوار به طول 4 كيلومتر و ميدان مركزي گلشهر فعلي) را با كادري 3 نفره انجام دادند و حداقل قيمت آب را از مردم دريافت ميكردند. پيگيري ساختمانهاي بهداري، احداث 6 باب دبستان و دبيرستان،پيگيري ساخت سردخانه و سیلو ودر مجموع بيش از هفتاد پروژه عمراني با مسئوليت، نظارت و مديريت