🥔سیب زمینی بامیه 🥓بامیه کوکوسیب زمینی. سیب زمینی دوعدد متوسط کره ۲۵ تا ۳۰ گرم آب نصف لیوان چای خوری آرد نصف لیوان چای خوری تخم مرغ ۲ عدد بیکینگ پودر 1 قاشق م نمک.فلفل.زردچوبه زعفران دم کشیده به مقدار لازم 🍞طرز تهیه🥖🥖 سیب زمینی ها رو پخته داغ داغ رنده ریز کردم کنار گذاشتم و آب رو داخل تابه ریختم بعد هم کره وبعد هم زعفران دم کشیده برای خوشرنگ شدن دوشسها.. در یک مرحله سریع آرد را اضافه کرده و هم زدم بعد از هم زدن آرد به مدت ۵ دقیقه در حدی که کره و آب جذب آرد بشه و بوی خامیشم گرفته بشه و خمیر به یک طرف جمع بشه مثل حلوا.. بعد از روی حرارت برداشتم و با همزن آردو باز کردم و ریز ریز شد....و تخم مرغ اولو زدم و با همزن زدم کمی و بعد تخم مرغ دوم و دوباره زدم..بعدسیب زمین و بکینگ پودر و ادویه جاتمو اضافه کردم و زدم البته با همزن تا یکدست بشه *مایه نباید خیلی شل باشه ،برای قیف هم من از قیف پارچه ای استفاده کردم که مقاومه و درزی هم نداره تا مایه ازش بیرون بزنه..و از ماسوره شکوفه استفاده کردم داخل ظرف کوچیک روغن فراوونریختم و وقتی خوب داغ شد بامیه هارو ریختم. 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @cook_style ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔️فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍