بیماری فشار خون بالا با گذشت زمان میتواند باعث آسیب رگ های خونی شود که نهایتا منجر به بیماری های قلبی، کلیوی، سکته ی مغزی و خیلی بیماری های دیگر خواهد شد، تا حدی که فشار خون بالا را قاتل خاموش می نامند.
علاوه بر داروهایی که برای تنظیم فشارخون تجویز میشود، پزشکان همچنین با توصیه به رعایت یک سری از رژیم های غذایی، به افراد مبتلا به این بیماری کمک می کنند که تا حد زیادی با مصرف این مواد خوراکی فشار خون را پایین آورند. که یکی از این گروه از مواد غذایی خوراکیهای ترش هستند.
خوراکیهای ترش دارای ویژگی مهار رادیکالهای آزاد از بدن نیز هستند که به محتوای آنتی اکسیدانی آنها نسبت داده میشود. آنتی اکسیدانهایی مانند فنلها و فلاونوئیدها، به ویژه در میوهها و سبزیجات، به کاهش بروز التهاب در بدن کمک میکنند، که این موضوع به نوبه خود، از عواقب خطرناک آسیب ناشی از التهاب مانند آرتروز، فشار خون بالا و سکتههای قلبی جلوگیری میکند.
🍎 درمان بیماری های شایع امروز با نسخه های طب سنتی در کانال طب نوین اسلامی🍎
⚡️ به کانال ما بپیوندید 👇👇
@stebnew