🍃🌸🍃🌸﷽🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃
🍃
↫✳️غذاهای مفید ومضر برای طبایع
قسمت چهارم :سوداوی ها
❌غذاهای مضر :
بادمجان . غذاهای نمک دار و شور . ماهی دودی . خیارشور . نمک زیاد . گوشت گاو و گوساله . گوشت پیر . غذاهای مانده و بیات . ماست . پنیر . چای شیرین . شیرینی جات قنادی . قندهای مصنوعی . ترشیجات . سرکه . شور . گوجه فرنگی . سس . رب . غذاهای ساندویچی . آب یخ . مرغ . ماهی . برنج سفید. عدس . نوشیدن مایعات همراه غذا . غذاهای سرخ کردنی و فریز شده و زودپز شده . تنقلات مصنوعی مانند :پفک ،چیپس ،شکلات ،تخمه ،بیسکویت . چای . قهوه . نسکافه . دوغ
✅غذاهای مفید :
کلیه غذاهلی گرمی بخش مانند : گوشت گوسفند . شتر . کبوتر . گنجشک . سار . بوقلمون . خوردن برنج حتما با این مواد : شوید،زیره ، زعفران . بذرهای ملین . نعناع . ترخون . مرزه . ریحان . جعفری . انواع کلم و کرفس . عسل . توت . کشمش . خرما . انجیر . هل . زعفران .
💠
@damnoosh0🌷
🍃
🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃🌸🍃