🍃🌸🍃🌸﷽🍃 🌸🍃🌸🍃 🍃🌸🍃                         🌸🍃 🍃 ↫✳️غذاهای مفید ومضر برای طبایع قسمت چهارم :سوداوی ها ❌غذاهای مضر : بادمجان . غذاهای نمک دار و شور . ماهی دودی . خیارشور . نمک زیاد . گوشت گاو و گوساله . گوشت پیر . غذاهای مانده و بیات . ماست . پنیر . چای شیرین . شیرینی جات قنادی . قندهای مصنوعی . ترشیجات . سرکه . شور . گوجه فرنگی . سس . رب . غذاهای ساندویچی . آب یخ . مرغ . ماهی . برنج سفید. عدس . نوشیدن مایعات همراه غذا . غذاهای سرخ کردنی و فریز شده و زودپز شده . تنقلات مصنوعی مانند :پفک ،چیپس ،شکلات ،تخمه ،بیسکویت . چای . قهوه . نسکافه . دوغ ✅غذاهای مفید : کلیه غذاهلی گرمی بخش مانند : گوشت گوسفند . شتر . کبوتر . گنجشک . سار . بوقلمون . خوردن برنج حتما با این مواد : شوید،زیره ، زعفران . بذرهای ملین . نعناع . ترخون . مرزه . ریحان . جعفری . انواع کلم و کرفس . عسل . توت . کشمش . خرما . انجیر . هل . زعفران .      💠 @damnoosh0🌷 🍃 🌸🍃 🍃🌸🍃 🌸🍃🌸🍃 🍃🌸🍃🌸🍃