🍃🌸🍃🌸﷽🍃 🌸🍃🌸🍃 🍃🌸🍃                         🌸🍃 🍃 ✅ جو از نظر طبیعت، سرد و خشک است. ، آن است که بزرگ، سنگین، سفید و رسیده باشد. جو کهنه (که یک سال از برداشت آن گذشته باشد) بسیار بد است. جو کمتر از گندم است. جو به خاطر سردی، و ریح بیشتری تولید می کند. اگر جو را مقشّر و نیم کوب کنند و با آب بپزند خشکی آن از بین می‌رود. (به سبب رطوبتی که از آب کسب می کند.) دهنده صفرا و خون است. کاهش دهنده می‌باشد. مصرف آرد جو، نان جو، سویق جو برای افراد سرطانی مفید است.      💠 @damnoosh0🌷 🍃 🌸🍃 🍃🌸🍃 🌸🍃🌸🍃 🍃🌸🍃🌸🍃