🌸🍃 🍃 🔖 عسل و گردوی یونانی 🥣 برای 6 نفر، زمان آماده سازی و پخت 2 ساعت مواد لازم: ✔️ 2/1 و 4 پیمانه+ 1 ق س آرد ✔️1 ق چ نمک ✔️1 ق س پودر خمیر مایه خانگی ✔️ 1 ق س عسل ✔️ 4/1 و 2 پیمانه آب گرم ✔️ 2 پیمانه عسل ✔️ به میزان لازم پودر دارچین ✔️ به میزان لازم گردوی پودر شده ✔️ به میزان لازم روغن ارده کنجد 🥣 دستور پخت: در ظرف بزرگی آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر پودر خمیر مایه را در نصف پیمانه آب گرم حل کنید. 🥣 یک قاشق سوپ خوری عسل و یک قاشق سوپ خوری آرد اضافی را هم بریزید و با هم مخلوط کنید. 🥣 وسط مخلوط آرد را گود کنید و به آرامی مخلوط خمیر مایه را داخل آن بریزید. بقیه آب گرم را هم اضافه کنید. 🥣 مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر نسبتاً چسبناکی حاصل شود. اگر خمیر به این شکل نبود، مقدار بیشتری آب گرم اضافه کنید. 🥣 خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا حجمش دو برابر شود. 🍃 🌸🍃 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ @damnoosh0