#محلبی_زعفرونی
مواد لازم:
شیر. ۱ لیتر
شکر. ۱۰۰ گرم
شیر عسلی(اختیاری). ۱۰۰ گرم
زعفران. ۰.۵ گرم
گلاب. ۲ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت. ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
زعفران کمی تفت داده و با شیر را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شیربجوش آید.
شکر٬ شیرعسلی وگلاب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
آب و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنیدتا زمانیکه غلیظ می شود هم بزنید.
سپس محلبی را داخل ظرف های مورد نظر ریخته و ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید. * به جای شیرعسلی می توان میزان شکر را دوبرابر کرد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃
@sweetcake
┗╯\╲